Brev

Jeg har delt et billede

Den anden dag sendte min veninde mig et billede af sig selv i en bh,
som hun ville købe, for at få min mening.

Jeg er kommet til at vise det til nogle drenge fra klassen.
(Jeg har ikke sendt billedet, bare vist det).
Jeg har det vildt dårlig over det.

Hvordan kan jeg gøre det godt igen?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal sige det til din veninde og måske snakke med dine forældre, og snakke med drengene! Men alt skal sgu nok gå og vis din veninde ikke vil tage imod undskyldningen er det hendes valg og vælger hun sikkert en pisse dejlige pige fra!💞 du kan jo ikke gøre mere du har sagt undskyld og det er det vigtigste

  • En person😉, Pige, 13 år

Hej du
Jeg forstår godt du er ked af det og det er også meget uheldigt at du er kommet til at vise det. Jeg syntes at du skal sige det til hende før andre gør det og hun bliver ked af det. Selv har jeg prøvet at nogen lagde et grimt billed af mig op på de sociale medier uden at sige det til mig først. Så min mening er helklart at du siger det til hende med det samme men, på en pæn forsigtig måde.
Håber det kan hjælpe dig😊

  • Lille mig, Pige, 13 år

Syntes at du skal sige det til din veninde og sige det var et uheld fordi jeg tror at du ikke lige tænkte over at du vidste det til andre så det er jo et uheld.

  • Josephine, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

 

Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig. Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?