Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

INGEG NOTIFIKATIONER PÅ SNAPCHAT

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke adde fremmede personer på snap. Det er en dårlig ide! Men hvis du gerne vil have flere snaps kan du jo starte streaks med de venner du allerede har?

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er helt normalt ikke at få snaps 24/7, kender godt følelsen, men det er også vigtigt at huske at ens venner ikke “lever” i skærmen, at selvom de måske ikke skriver så meget til dig, så har du dem hos dig i virkeligheden. Hvis du vil have at flere skriver til dig, kan du måske starte en samtale, eller spørge hvordan de har det…
Men måske ikke spamme, for nogle kan føle sig presset til at svare lige med det samme, giv folk lidt tid, ellers skriv til nogle venner du ikke snakker så meget med?

  • Anonym, Dreng, 14 år

Jeg har selv været ude for det samme, jeg har været i biografen med en vennegruppe og jeg havde ingen notifikationer efter filmen, men de havde utrolig mange. Du kan ikke gøre en skid ved det, det er den hårde sandhed, hvis du vil prøve at blive populær på snapchat, så prøv at kør på med storys, og billeder på insta. (Bare husk at upload noget relevant så du ikke fremstår kedelig). Hvis du sidder lørdag aften, og keder dig og ville ønske at du kunne snakke med nogen, så skriv til en ven; “Hej hvad laver du? Jeg keder mig”. Mvh.

  • Flødekartoffel., Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat