Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har lavet noget MEGET dumt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne tale med hende om det og vis hun ikke lytter så kan du ringe til hende

  • Anonymous, 15 år

Hej. Det er sejt og super modigt, at du tørrer at indrømme den uheldige fejl, og at du vil sige undskyld til hende. Det skal du have stor ros for.
Hvis det er muligt, kan du skrive et brev til hende og smide det i hendes postkasse eller måske et andet sted, hvis det er bedre. Du kan også se om hun vil tage imod det, hvid du bare giver hende det i hånden, elller du kan se om hun vil tale med dig i virkeligheden.
Hun føler sig nok såret og måske bange for at tale med nogen om det og at være i nærheden af dig, men jeg synes virkelig, at du skal prøve at få talt med hende. Jeg synes faktisk også, at hun skylder dig en forklaring på, hvorfor hun vil holde en pause, hvis hun ikke allerede har givet dig det. Hvis i virkelige er(/var) gode veninder, vil hun helt sikkert også gerne tale med dig om det, selvom hun måske ikke siger det.
Du får et kæmpestort hel og lykke herfra. 🙂 Hilsen #1.

  • #1., 15 år

hej pige du kan da snakke med hende det er lidt overdrevet men det er ikke helt skidt det du skrev til hende men du kan da gå hen til hende og spørge om i ikke kan få en god snak om alt det der er sket og det er bedre end at ringe eller sende hende en snap eller noget andet jeg syntes at du skal gå hen til hende og snakke med hende hvis hun ikke gider at lytte til dig så er hun ikke det værd

  • Anonymous, Dreng, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat