Brev

Gratis vbucks

Hej

jeg er en dreng på 9 år

På et tidspunkt så jeg en reklame
hvor jeg kunne få gratis vbucks!

Men jeg fik ikke nogen vbucks
jrg fik porno virus

hvad skal jeg gøre

Mvh Peter

Dreng, 9 år
Svar fra andre

Børn

Du skal sige det til dine forældre, ellers kan virusen gå hen at blive værre. Det er muligt at din computer eller consol har brug for et “factory reset”, hvilket at hvor AL software bliver fjernet, og så sat tilbage til den tilstand softwaren var I lige efter at consollen Kom af samlebåndet.
Og så skal Du ikke klikke på links der tilbyder night gratis eller alt for billigt.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Få en voksen til at hjælpe dig af med virrusen og fremover altid snak med dine forældre før du trykker på sådan noget :>

  • Clover, 13 år

Du skal scanne computeren for virus og hvis du ik kan få det væk så snak med nogen

Snak med dine forældre eller ven der ved noget om det før du downloader noget næste gang

Næsten ingen ting er gratis især ikke i spil uanset hvor sikker hjemmesiden ser ud

  • Anonym!, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

 

Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig. Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?