Brev

Fremmed skriver til mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv oplevet noget af det samme, hvor at han begyndte at sende nudes og pressede mig til at sige hvor at jeg bor og sådan noget. Så blokere ham med det samme.

  • Anonymous, 12 år

Hej ………
Jeg synes ikke du skal skrive til ham hvis du ikke ved hvem han er. Men samtidig kan det også være godt at skrive til ham at du ikke synes det er rart at du får disse beskeder.
hilsen en der synes det er synd for dig

  • unyttig viden, Dreng, 12 år

Hej!!
Du må aldrig nogensinde svare på det. Hvis jeg var dig ville jeg blokere ham hvis det er muligt. Man ved aldrig hvem der sidder bag skærmen

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat