Brev

Fortnite

Jeg er en pige på 13 år
der spiller fortnite

men ved ikke hvordan jeg kommer til at spille med andre
fordi når jeg spørger nogen griner de bare
og siger de ikke spiller med noobs

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa, det er mega sejt at du spiller Fortnite, du skal bare lige vide at jeg elsker mine hunde og at det kan hjælpe at få en hund.

  • Linse, Pige, 12 år

Sig til dem at du ikke er en noob. Hvis det ikke hjælper så sig til din lærer eller forældre at de ikke gider at spille med dig, og de siger at du er dårlig til fortnite😉👍

  • Toffykanin, Pige, 11 år

Hmmm, Måske er de bare på et højere level end du er. Måske har de spillet i længere tid og vil gerne prøve vinde, så de ikke gider og spille med folk der er lavere end dem selv.
Eller også er de usikker for at have andre med ind i spillet, fordi de ved ikke hvilket “level” du er

  • Kya, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

 

Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig. Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?