Brev

Facebook konto eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Få det med det samme det er der også lige en fra min klasse der har og det betyder ikke noget

  • Iben, Pige, 15 år
Svar

Hvis du har lyst til at lave en Facebook profil, så gør bare det! Jeg er sikker på at dine venner bare vil synes, at det er dejligt 🙂
Jeg fik selv min profil lidt sent, men det var der altså ingen der kommenterede på…

Hvis jeg må give et lille tip, så plejer jeg nogle gange at sige, at mine forældre siger, at jeg ikke må ting… Jeg har fået lov af dem til at skyde skylden på dem, det er nogle gange lidt lettere end at sige at man “ikke har lyst”…

  • C, Pige, 17 år
Svar

Altså hvem skulle stemple dig taber, og hvorfor? Hvis det er fremmede eller folk så kan du vel være lidt ligeglad, de har alligevel ikke videre indflydelse på dit liv. Hvis det er venner som stempler dig taber, så er de sgu ikke rigtige venner.
Det virker mærkeligt at nogen skulle stemple dig. Synes bare du skal gøre hvad du vil og ikke gøre det fordi du synes andet ville være pinligt. Du skal stå ved hvem du er.

  • Brombeertje, Pige, 15 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

 

Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig. Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?