Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

F3 sårer mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige 13 år
Jeg kender den situation alt for godt. “Hvor står mit navn”, tænker man og bliver rigtig ked af det.
Jeg har selv F3 og bliver også spurt om “Hvem på årgangen er pænest” osv, men de spørgsmål svarer jeg ikke på, for hvorfor skulle jeg? Jeg gør nogen glad og andre virkelig kede af det..
Mit råd til dig må være at, 1: Lad vær med at se på dine veninder og venners story, hvis du kan se de laver F3, Evt. Kan du bede om at blive slettet som seer på deres story. 2: Hvis du selv har appen F3, så slet den, det har jeg også gjort et par gange og derefter geninstalleret den, når jeg følte mig klar. 3: Tænk på at du er pisse skøn! Du er modig og perfekt!❤️ Det er umuligt at ingen syntes du er pæn eller attraktiv!.. Og hvis du ikke tror på at folk syntes du er køn, så tro på at jeg gør! (:

Håber du kunne bruge mine råd

~Pigen kender din situation 100%

  • ., Pige, 13 år

Hej
Du skal ikke tænke over den lorte f3 app! Den er ikke det værd at bruge sin tid på, og bare fordi du ikke er kommet med på en liste, betyder det ikke at de ande ikke kan lide dig. Lad vær med at bruge tid på at tænke over hvad andre synes om dig. Du er sikkert vildt sød.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Jeg synes ikke du skal bruge tid på f3 hvis det såre dig. Det er spild af tid hvis det gør dig ked af det. Jeg kan virkelig godt forstå at du bliver ked af det hvis du ikke bliver nævnt som “en af de lækre” men personlighed er meget vigtigere, og bare fordi en eller anden åndsvag person fra din klasse ikke nævner dig, betyder det ikke du ikke er smuk eller god nok. Du er sikkert mega skøn.
God aften herfra 😉

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat