Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedstevens kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej min beste ven er også en dreng ikke fordi han har en kærste eller noget men nogen gange har jeg også den følse at jeg ikke skulle være beste venner med en dreng men helt ærlig jeg synse faktisk det er ret sjovt. bare vær sammen med dem du vil og sådan er

  • trofast, Pige, 11 år

Man kan sagtens have venner fra det andet køn selvom man har en kæreste. Synes bare du skal blive ved med at se ham det er der intet galt med overhovedet.

  • Emil, Dreng, 15 år

Det er totalt cool!

Jeg er en dreng og har en pigekæreste, og en bedste ven(inde) som er en pige jeg har kendt altid. Og det er totalt fint med min kæreste. Selvfølgelig “må” jeg havde en bedste ven som er pige, vi er jo mega gode venner og har det så sjovt sammen. Det er i øvrigt sygt optur at have en rigtig god ven af det modsatte køn, alle burde have én!

De der tiktokere er sygt umodne og giganorme idioter. Glemt alt hvad du har hørt på Tiktok om venner, forhold, kærlighed.

Du har en god drengeven! Fedt! Det er seriøst en gave for livet at have en rigtig god ven af det modsatte køn! Hold fast i ham!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat