Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for at spørge om jeg må få TikTok

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!!
Har også engang været dig, og er stadig. Må heller ikke få tik tok. Det er mega irreterne at man er den eneste også at man slet ikke kan dansene.
Måske kunne du prøve at skrive en seddel hvor fx står! Må jeg få tik tok? Ja eller nej mvh dit navn! Så behøves du måske ikke at spørge dem. Hvis de så siger nej, er der jo ikke andet at gøre! Men det hele skal nok gå lige meget om de siger nej og ja.
Altså jeg fik lov til at få YT kanal hvor jeg danser! Det er også super fedt fordi man lære nogen af de samme danse, så hvis de siger nej kan du jo bare spørge om en YT kanal hvis du vil det! :)❤️
Mvh mig

  • Anonym, Pige, 12 år

Halløjsa!

Er så glad for at høre at der er andre med dette problem! Jeg synes du skal springe ud i det, og fortælle dine forældre at du føler du udenfor, fordi alle andre har TikTok. Det var det jeg gjorde.
Held og lykke!
Håber at du kunne bruge svaret.

Vh Dreng, 14 år 🙂

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hejsa. Jeg har været i din situation. Lige siden jeg var mindre har alle haft tiktok og mine forældre er store hatere til tiktok. Nu er jeg af en alder af 15 og har stadig ikke tiktok. Men jeg har lært at leve med det. Måske bliver det anderledes når du bliver 13?

  • Mig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat