Brev

afhængig af Fortnite

jeg er en dreng på 10 år
der spiller fortnite.

jeg spiller næsten hver dag
og nogle gange bliver jeg rigtig sur når jeg skal slukke.

bange for om jeg er blevet afhænging

Hilsen C

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Bare lad vær med at spille fortnite ens hjerne bliver mentalt skadet af det

  • Bob, Dreng, 12 år

vis du går til en sport så dyrk den lidt mere

  • kenneth, Dreng, 12 år

Okay, så mit råd er at du gør dit bedste for at holde dig fra din computer/PS i noget tid. Bare fokuser på noget andet, fx kan du begynde at læse en bog. Hold dig fra youtube videoer med Fortnite.

  • Widowmaker, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat