Brev

1234 hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at adde ham igen, og hvis han så siger nej, så kan du jo sige at du har prøvet😊

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Hejsa. Jeg synes bare du skal tage og unblock ham igen hvis du virkelig synes han er så pæn og dejlig. Jeg forstår ikke hvorfor du blokerede ham bare fordi dine venner kendte ham, men det er jo dit eget valg.

  • Bøllebob, Pige, 15 år

hej bare prøv du har en change mere. men husk at skrive undskyld til ham fra starten. du kan også møde ham. så bliver det en større change for at han tilgiver dig.

  • slimebyoli, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

 

Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?