Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole

Hej,

jeg skal snart starte på en ny skole.

Jeg ville virkelig gerne have venner og blive populær

er der nogen som har nogle ideer til at blive populær eller få venner?

Kh A

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej A skoleskift er lort men nogen der også er lort er at være populær jeg var populær på min gamle skole og heletiden ville jeg ønske at jeg ikke var fordi der er et præs når man er populær jeg har det meget bedre nu vor jeg bare er et sted uden hiraki anyways nok om mig jeg regner med at du skal i en neurotypisk klasse (andet var ikke fortalt) og i min oplevelse er det meget normalt at skolen ligesom hjælper dig med at få venner og blive en del af fællesskabet så hvis din klasse er god og hvis du er dig selv så skal det nok gå 100% dig hav selvtillid og vær ikke bange for at være dig selv og hvis de ikke kan lide dig som du er så er de ikke det vær!

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej jeg kan godt forstå du vil have venner hurtigt prøv og få øjenkontakt med en du synes ser sød ud og snak med hende om hvordan folk er i klassen håber det hjælper🩷🩷

  • Anonym, 9 år

Hej jeg har selv skiftet skole😢og det er ikke nemt at blive populær😅 men prøv at møde folk med godt humør😁 og snakke med dem og spørge dem hvad de så laver og hvad de gør op i 🤩
Og så smil til folk😀 så skal det nok gå 😁😁

  • Anonym, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat