Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min far har crush på min klasselærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan nok ikke blande dig i din fars kærlighedsliv. Du ville nok heller ikke bryde dig om at han blandede sig i dit. Det er ikke forbudt for ham at date din klasselærer hvis det er det han vil. Det må du nok bare acceptere.

  • Asger, Dreng, 16 år

Som du nok ved kan du ikke spm sådan bestemme hvem din far må date. Tænker selv at jeg på ingen måde vil syntes det var rart hvis min far eller mor datede min lærer. Så forstår 100% godt at du ikke har det godt med det. Har du måske tænkt på om det måske kunne være en ide at snakke med din far om det, eller måske din mor? Da det måske godt kan være sådan lidt at gå hen til ens far og sige man ikke er glad for han godt kan lide ens lærer.

Jeg kan godt se det måske ikke lige er der fedeste at han vil hente dig i skolen på grund af han kan lide din lærer. Det er en lidt øv situation. De fleste i min klasse tager selv til og fra skole, fx med bussen. Nu ved jeg ikke hvordan det er i din klasse. Men jeg kan godt forstå det er en åndssvag grund til han vil hente dig i skolen. Og måske også lidt træls.

Hvis du har en du er tryk ved at snakke med, kunne du måske prøve at snakke med den person. Ellers kan du skrive et brev, eller en besked. Til den person hvis du har det svært ved at sige det ansigt til ansigt. Tænker bare det virker på dig somom det ikke er så rart at gå med selv, så derfor er det nok godt at snakke med nogen om det.

Håber du kan bruge mit råd. Og snart finde en løsning der virker godt for dig.

Mange hilsner pige 14 år

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej syndes at du skal sige det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat