Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ked af og at miste lære

Hej jeg er 13 år.

Jeg har haft denne lære siden første

som jeg har været mega glad for

men hun køre kun op til 6,

og da jeg om 13 dage skal i 6

har vi kun 13 dage tilbage med min ynglings lære.

Og kan græde vær dag begrund af det,

er bange for vi få dårlige lære

og at jeg ikke har det så godt mere i skole.

Har i gode rød

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey søde
Det kan være hårdt når man ikke skal have sin ynglingslærer mere det ved jeg godt har prøvet det flere gange men der er helt sikkert andre søde lære på skolen jeg skiftet selv lære 4 gange i folkeskolen og er nu helt oppe på 9 nu hvor jeg er på 2 år på gym og ud af de 9 lærer har jeg aldrig haft en jeg ikke kunne lide jeg var også mega nervøs for at skifte første gang men blev ligeså glad for den nye lærer du er nød til at give det en chance og tro på at det bliver godt jeg ved ikke om du kan huske første dag med din nuværende lærer men der var du sikket også nervøs håber det hjalp

  • H, Pige, 21 år

Hej søde
Det er svært at miste sin lærer men du kan måske holde kontakt altså besøge hende sende breve og tag en god snak med hende om hvordan du har det men kun hvis du vil måske hvis du tager snakken kan du måske få hendes nummer eller hendes Facebook acount og så kan i være venner der og så mister du hende ikke helt

Knus Pige

  • Anonym, Pige, 19 år

Ved godt, det er hårdt, men husk, at hun bare er på arbejde, og hun følger bare nogle opgaver. Hun tager så nogle nye elever bagefter dig, som nok også bliver rigtig glade for hende. Ting kommer og forsvinder. Livet er altid i forandring, og når en god ting forsvinder, skal du huske på, at der er andre gode ting derude.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat