Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne skifte skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal endelig bare sige det og være ærelig når de spørge.
Kæmpede selv med gerne og ville skifte skole, men da jeg var så bange og ikke turde sige hvad der skete i skolen indte jeg med at gå i den til 5 klasse.
Det skal hele nok gå hvis du er 100% ærlig over for dem med hvorfor du vil flytte skole.
Håber det kunne bruges.

  • Den ukendte, Akønnet, 12 år

Sig til din mor og far at du godt vil skifte skole. Og så måske gå lidt i detaljer i hvorfor du vil og vis de ikke tager det seriøst så sig det i en tone så de måske ville lytte

  • Mille, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat