Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne skifte skole

Min klasse er rimelig nederen

så vil gerne skifte skole

men hvordan siger man det til ens forældre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Nu ved jeg ikke hvordan dine forældre er. Men er ret sikker på at de helt klart kan forstå det hvis du rigtig gerne vil skifte skole. Så synes du skal sige det til dem og så fortælle lige hvorfor du gerne vil. Måske er der en anden skole du gerne vil på som du kan fortælle dem om? Håber mit svar hjalp lidt.

  • 💜, 16 år

Hej pige på 13.

Det er altså så sejt at du er kommet frem til det og har taget den beslutning! Jeg vil sige at det skal siges lige ud:
Hej mor, kan vi lige sætte os ned og tale sammen? Jeg passer ikke ind i min klasse og vil gerne skifte skole, starte på en ny ligsom. Er det ok? Jeg har det virkelig ikke godt der og passer absolut ikke ind, de driller ikke men jeg har ikke nogen gode venner.

Giv den lige lidt ekstra gas så de bliver overbevist:)

God jul!

  • Ldodor, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat