Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venskab

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 11 år

Jeg forstår dig godt. Jeg har selv været der hvor alt var svært, og hvor man ikke vidste hvad man skulle gøre.
Jeg kan godt forstå du bliver bange, det helt okay, men har du snakket med en voksen som du stoler på, og føler dig tryg ved?
For det lover jeg vil hjælpe 🙂

Jeg forstår det du går igennem 🙂 Jeg vil synes at dine venner ikke er rigtige hvis de ikke vil være sammen med dig.
Jeg måtter engang slippe mine bedste veninder som så var fake. Jeg fik nye gode veninder, og det vil du også, det lover jeg 🙂

Hvis i nu har klassens time, så kunne du sige hvordan du har det, så de alle forstår dig.
Jeg ved at de vil forstå dig 🙂

Du skal ikke have det sådan som du har det, og det er der ingen der skal! Det er så barnligt at din veninde X ikke gør noget ved det, for hvis hun er din veninde så skal hun også kunne støtte dig.

Jeg vil bare råde dig til at gå til en voksen som du stoler på, og du føler dig tryg ved. Jeg ved at han/hun vil gøre alt for at hjælpe dig.

Håber det hjalp lidt at jeg skriver til dig.

KH Pige på 13 🙂

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat