Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg gik selv på privatskole men stoppet da jeg var færdig med 7. min søster gik det hele sin skole tid og da de kom op i 7. klasse lavet de et nyt spor og de blev blandet og de nye der kom ind i klasserne kom lynhurtigt med ind i fælleskabet de har det o vært tilfælde mega godt sammen både dem der har gået der siden bh. klassen og dem der kom ind for et pr siden det kan godt være svært at komme ind i en ny klasse men jeg tror du har en lille fordel ved at det er lidt nye klasser og der er sikket nogen grupper der er blevet splittet op du kan prøve at komme ind i nogen af dem eller find en gruppe som har de samme interesser som dig og prøv og se om du må være med i den de fleste klasser synes det er utrolig spændene at få en ny elev og vil gerne have den med ind i fællesskabet håber du kan bruge mit råd

  • M, Pige, 20 år

Jeg ville prøve at komme ind i fællesskabet jeg skal også selv prøve næsten det samme men kom ind i fællesskabet så hjælper det

  • Anonym, Pige, 12 år

ja jeg har erfaring. skal snart skifte skole for 6 gang. tænker du klarer den. snak med dine forældre

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat