Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Hej

Jeg er en pige på 13 år.

Jeg har længe haft lyst til at skifte skole,

da jeg ikke har det så godt på min nuværende.

Jeg er bare så bange for at være den “nye pige”

at jeg ikke tør at skifte skole.

Nogle råd?

Hilsen en pige der har brug for hjælp 🙂

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej er en dreng!
Det er okay at være genert, Sådan har mange det når de skal prøve nået nyt.
Men prøv og så er det vigtigt at få en god start. Det var alt jeg kunne hjælpe med. 🙂

  • A, Dreng, 11 år

Du skal ikke være bange.

  • Anonym

Hey pige på 13 år jeg forstår dig godt sådan havde jeg det også da jeg skulle skifte skole men mine råd er at du måske kunne prøve at snakke med dine forældre om det og ellers hvis du ender med at skulle skifte skole så bare vær dig selv fra starten og sådan. Og bare rolig de skal nok tage godt imod dig og husk hvis du så bliver mobbet eller lignende på din nye skole så sig det til en lærer eller dine forældre med at samme så det kan stoppes hurtigst muligt. Mvh en pige der rigtigt gerne vil hjælpe dig

  • Anonym pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat