Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår min klasse var også mega dårlig jeg var også mega nevøs for hvad mine forældre vil sige jeg skrev til min mor en dag efter skole (jeg kan bedre lide at skrive hvis der er noget jeg gerne vil sige til dem) og så tog vi det der fra og skal jeg på en ny skole efter sommerferien

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Jeg forstår dig, jeg har selv gået på en en skole hvor jeg ikke følte mig tilpas, overgive jeg havde det virkelig svært det lyder også som om du har det. Jeg havde også en bedste veninde i klassen og selv efter jeg stoppes er vi stadivæk veninder og meget tætte. Ingen fortjener at havde det så svært i skolen som det lyder som om du har jeg anbefaler du snakker med dine forældre om det fx, skrive et brev om hvordan du har det i klassen eller skrive en sms eller bare snakke om det. Eller bare snakke med en forældre om det alene fx på dit værelse eller når i alene det kan måske hjælpe og så se hvad de tænker. Men det lyder måske ikke som om den klasse er den rigtige for dig. Du fortjener at gå i en klasse hvor du kan lide at være. Men jeg anbefaler at snakke me den dine forældre tro mig det hjælper selvom det kan være meget svært er de der fordi de vil hjælpe dig ellers kan man altid snakke med en lærer eller en voksen man stoler på i stedet eller noget familie men bare en voksen jeg tror på dig du så sej! Håber det bliver bedre hvis du for talt med en voksen alt held og Lykke og håber du for det godt enten i klassen eller en anden klasse du fortjener at være glad.

  • Anonym, Pige, 15 år

jeg kender det godt. Hvis du virkelig vil skifte skole så synes jeg du skal snakke med dine forældre. I en periode have jeg kun en ven, og der var barer skænderier i klassen. vi var delt op i små grupper og snakkede sjældent med andre. Men sp begyndte vi at fører det og nu er vi alle en venne-kræs.

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat