Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vil gerne skifte skole men ved ikke hvordan..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er jeg rigtig ked af.
Har selv oplevet det samme så forstår dig ude mærket godt❤️
Prøv at snakke med en lære om det
Eller noget familie. Fx bedste forældre også kan de snakke med dine forældre om det.
Har du prøvet at måske starte til noget sport som de måske også går til?
Så har man da i hvert fald fælles interesser😃
Jeg håber det kan bruges.

  • Laura, Pige, 13 år

Hej jeg kender følelsen jeg har det nemme lig selv ikke særlig godt i min klasse men skal heldigvis selv flytte skole efter sommerferien. Men prøv at tale med dine forælder igen eller bare en/flere voksne du føler dig tryg ved😊Ellers så prøv at tale med din lære omkring det.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
det er jeg virkelig ked af har selv prøvet det sammen inden jeg startede i 7 skulle jeg på en ny skole med nogen fra min gamle klasse da jeg startede var jeg en af de populære piger men efter jeg gik med nogen fra den anden klasse blev jeg en af de upopulære ingen fra min årgang kunne lide mig så jeg begyndte og lave dumme ting min mor sagde til mig at vis jeg blev ved kunne hun skifte mig til en anden skole så lavede jeg noget mere dumt så blev min mor meget sur på mig så sagde jeg til min mor at jeg vil godt skifte skole og sagde til hende hvordan jeg havde det i skolen og at jeg har snakket med en lærer om det så min mor og min lære og mig skulle til et møde om det jeg synes det hjælp en hel den for nu går jeg på en anden skole så jeg synes klart at du skal snakke med din lære om det og fortælle hvordan du har det for din lærer vil 100% hjælpe dig og de vil støtte dig og måske tage en snak med din forælder om det det kan godt være det lyder svært men når du har sagt det vil de være stølt af dig selv

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat