Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Starte på en ny efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 16
jeg ved det kan være svært at komme et nyt sted hen hvor man ikke kender nogen overhoved men jeg syntes faktisk at du bare skal blive på den efterskole som du er på nu.. Det kræver både tid og penge at starte på en helt ny skole, så mit råd vil være at du skal holde ud de sidste fire måneder og se på det positive!
jeg håber du får det bedre på skolen

kh mig

  • mig, Pige, 12 år

Hej pige 16 år

Det lyder da ubehageligt.
Jeg synes du skal prøve at snakke med din/dine roomies omkring dine tanker og måske de ting der var sket før hen. Du kan også snakke med din kontakt lærer, da de er der for i har det godt.

Håber du får det bedre<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat