Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Hej

Jeg er en pige på 12 år

og min klasse er mega irriterende

de larmer, siger grimme ord til hinanden

, laver hitler tegn osv

mine lærer vil ikke gøre noget ved det

vi har prøvet at få hjælp ude fra

men det hjælper ikke.

Jeg har tænkt over at skifte skole

men de venner jeg har på den skole jeg går på nu

følger ikke med hvis jeg skifter skole

Hvad synes i jeg skal gøre??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Sig det til dine forældre. Bed dem om at skrive til læreren.
På nogle skoler kan man komme på prøve og se om det er noget man vil.

Håber du kunne bruge mit svar.

Venlig hilsen Lille Mig

  • Lille mig, Pige, 11 år

Hej.
Det lyder lidt som min klasse. Men alle os piger i klassen, gik sammen hen til vores lærere, og fik indført pige/drenge møder. Det har hjulpet mega meget. Og drengene er blevet lidt bedre. Jeg vil anbefale at i tager et stort klassemøde(det gjorde vi), og taler om det. Drengene i min klasse laver også hitler tegn, husk at det bare er pinligt for dem selv.
Kh Den lille dansker<3

  • Danskeren, Pige, 11 år

De fleste børn (i mange tilfælde drenge) opføre sig på den måde i din alder, og tro mig… de skal nok vokse fra det. Så snart de begynder at blive mere bevidste om sig selv, og hvordan folk opfatter dem, skal de nok blive mere rolige.
Nu ved jeg ikke hvilken klasse du går i, men min klasse opførte sig på nogenlunde samme måde, omkring 4,5 og 6 klasse. I 7 skiftede det karakter, og de begyndte at holde lidt igen med de dumme kommentarer, lyde og afbrydelser de ellers havde gjort meget af de sidste par år. I 8. Klasse er min klasse blevet den klasse på skolen, som lærerne kalder “den gode klasse” ikke fordi vi er kæledægger alle sammen, men fordi folk er blevet mere modne, og kan finde ud af at tage sig lidt sammen. Jeg synes ikke at du skal skifte skole, medmindre du selvfølgelig rigtig gerne vil, fordi at i de fleste tilfælde ender de urolige klasser med at blive mere rolige. Vent et år eller to. Så kan du tage den igen til den tid 😉
Håber du kunne bruge mit svar

  • ., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat