Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskrift?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej <3

Jeg har været i samme situation. Jeg ønskede dog at skifte skole, fordi vi alligevel blev blandet med andre skoler.
Jeg endte med at skifte skole, og det er jeg meget glad for nu. Alle klasser larmer engang imellem. Jeg ved godt at det er træls, det kender jeg også selv til.
Hvis jeg var dig så ville jeg nok skifte skole eller fortælle dine klassekammerater, søskende og forældre, at du faktisk ikke synes at det er rart at de siger det.

Held og Lykke <3

  • Håber du kan bruge mit svar, Pige, 13 år

Hej pige på 13

Først og fremmest så er der bestemt ikke noget galt i at gå op i sin skole og være god i det faglige osv. Du skal ikke tage det så tungt, når du bliver kaldt nørd selvom det godt kan lyde mega nedladende, men tro mig alle mennesker har en nørdet side. Fx nogle er sportsnørder, hvor imod andre måske er klimanørder.

Jeg synes også du er for hård ved dig selv, altså du lægger et alt for hårdt press på dig selv om at være den bedste, men det handler ikke om at være den bedste, men at gøre sit bedste og vise sit værd.

Jeg synes du skulle overveje kraftigt igen om at skifte skole for det kan være det lige er det sidste twist der mangler.
At komme på en ny skole med nye mennesker. At skifte skole kan være noget af en stor udfordring og for andre super dejligt.

Mit bedste råd til dig er at du bare tager tingene som de kommer og mærker efter hvad du har lyst til. Om det så er at skifte skole i sidste ende, det må du jo selv vurdere 🙂

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Synes du skal skifte skole. Der er mange klasser hvor der slet ikke er sådan noget drama og mobning. Du tror det måske ikke, men tro mig. Og på en ny skole kan du være lige hvem du vil, uden at skulle tænke på hvad andre i forvejen tænker om dig. Er sikke rip at du får nogen flere venner på en ny skole!

  • J, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat