Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskoft

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Kan godt forstår at du er nervøs!
Syntes du skal snakke med en veninde på dit baske hold hvis du har en du er lidt mere tæt med end de andre. Det kan være at han/hun kan hjælpe dig eller bare snakke med dig om det.😊 Håber du for det godt på den nye skole og kan bruge mit råd til noget!😊

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Hej pige.

Jeg har også flyttet skole på samme måde som dig, og ved det er meget hårdt nu ved jeg ikke og du havde nogle andre venner, men hvis du havde kunne du gå over og lege eller hvad i nu laver. Men hvis du ikke havde, så kunne du gå over og tale med nogle af de andre piger.

Det lykkedes ikke for mig så jeg havde besluttet mig for at sige det til en voksen turde ikke, jeg talte lidt med BørneTelefonen og det hjalp og få alting ud.

Og JA det er okay at græde og være ked af det.

Men til sidst skiftede jeg skole igen og fik nogle bedre venner!.

Håber du kunne bruge mit svar 12 pige

Kh anden pige

  • Pige, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat