Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven🫶prøv at opsøge nogle fra din klasse og med det til din lære prøv at lær så meget som du kan selv om lærerne er dårlige♥️

  • 🫶🏻♥️, Pige, 12 år

Hej søde! En ide kunne være at snakke med din mor om det og spørger om hun har nogle tanker om noget du kunne gøre. Hvis det er svært at snakke om har BørneTelefonen faktisk en video på YouTube om hvordan man kan sige noget svært til nogen.

  • X, Pige, 12 år

heysa jeg har skrevet et rev ind der ligner dit lidt og jeg ved hvordan det er med venner i starten men så falder de af efterhånden. hvis du har bare En ven du stoler på kan du snakke med dem om det, men hvis du ikke har vil jeg forslå en lære eller måske en søskende eller en forældre. hvis du oplever tegn på depresion eller noget lignende SKAL du snakke med nogle om det. jeg er lige nu 12 år og jeg fortryder helt klart at jeg ikke opsygte hjælp da jeg fik tegnene. det er snart et år siden nu og det bliver kun værre så husk at opsøge hjælp hvis der sker noget! jeg håber virkelig jeg kan hjælpe dig!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat