Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det forstår jeg så godt.
Jeg stod selv i den situation i 5. Klasse
Jeg skiftede skole og det var det bedste jeg har gjort!!<33
Men der vil altid være dårlige lære eller tarvelige elever. For det er der alle steder.
Men 7. Klasse er også et meget svært tidspunkt at skifte klasse på for du skal finde din "plads" og det kan være rigtig svært og kan tage flere måneder og op til år. Så tænk det grundigt igennem og vej for og imod. For du har trods alt kun 2 år tilbage.
Men ved godt to år kan være lang tid hvis man ikke har det godt.
Men

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 14 år

Hej
Jeg havde det på samme måde engang.
Men jeg fant nogle nye venner og endte med mange venner. Jeg synes du skulle prøve at snakke med dine 3 venner om det så kunne det være at i kunne begynde at snakke mere med de andre. Og så ku det jo være at det hjalp og det med lærerne jeg tænker ikke hvis du nu måske siger det til en skole hjem samtale hvis du har det???💖

  • ❤️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat