Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg skal give det et råd vil det være prøv bare at være med så det ligemeget om det er snak sport eller leg prøv stille og roligt at spørge dem om du må være med. Og nu skriver jeg det som om det er let det er det ikke jeg har selv erfaring med det og jeg turde ikke spørge i lang tid men så tog jeg modet inde i mit hjerte og gjorde det. Hvis du nu har gjort dette og det ikke virker synes jeg du skal sige det til din lærer. Jeg vil også sige at hvis du snakker med dine klassekammerater så prøv at tale ydmygt og roligt og nu skriver du at du plejer at være glad og sjov hvor er det dejligt at høre humor er nemlig ind af vigtigste ting til at komme ind i fællesskabet. Og ellers når du snakker med dine klassekammerater prøv at snakke om den virklige verden det noget alle har en mening om især politik. Er sikker på du nok skal klare det husk det aldrig din skyld at du bliver holdt udenfor held og Lykke

  • Anonym, Pige, 15 år

hej pige på 13
jeg skiftede skole for 3 år siden og jeg gik bage hen og spurte en pige om hun ville lege og det hjalp

  • den seje raje, Pige, 14 år

Hej pige.
Jeg skiftede skole for 5 måneder siden.
Jeg følte mig meget alene(ligesom dig)
jeg turde heller ikke rigtigt at snakke med pigerne fx.
Og jeg troede der var noget galt med mig eller at jeg måske bare ikke passer ind i klassen.
Men efter sådan to måneder har jeg fået masser af venner at snakke med.
Jeg synes bare at du skal kæmpe videre!! Og prøv at spørg om fx. deres hobbies eller noget i den stil (familie, sport, venner, hobby, osv.)
Jeg tror at der i hvert fald er EN du kan være sammen med!
Held og lykke!:)
PS. ellers må du snakke med dine forældre eller lærere (OG DET ER IKKE SVAGT AT SPØRGE OM HJÆLP!!! DET KAN DU SAGTENS)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

  • ;), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat