Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Flere jeg kender har prøvet at skifte skole, og alle har fået masser af nye venner. Hvis det der holder dig tilbage er din anden veninde, så bare rolig hun skal nok forblive i dit liv hvis hun virkelig holder af dig❤️
Og jeg er sikker på du nok skal få gode venner/veninder på en ny skole.
Ja det er en stor beslutning men det er fuldt ud op til dig, ingen andre kan svar for dig.
Held og lykke – alt godt herfra❤️❤️❤️

  • RW, Pige, 14 år

Hej,

Jeg har prøvet at skifte skole før, ja det kan godt lyde slemt, men jeg ved at du vil få en masse nye venner.

Men hvis du ikke ved om du har lyst, så synes jeg at du skal prøve at se om der er nogen der kan være sammen med dig efter skole, og se om det gør dig gladere?

Håber du finder ud af det du vil – Mig

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat