Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Hej allesammen.

Efter sommerferien 2021 skal jeg skifte skole.

Jeg vil gerne have nogle tips til skoleskift.

Håber i kan hjælpe mig!❤️️

Jeg ved ikke om jeg finder venner

fordi jeg er meget anderledes end de fleste jeg i mit liv har mødt.

Jeg vil gerne holde kontakten til mine venner, men ved ikke hvordan.

Har i nogle råd til skoleskift?

Tusind tak❤️️

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Mange tak for jeres råd!💖

  • Anonym, Pige, 13 år

prøv at hvis folk siger grimme ting og driller en person så prøv at lade være med at høre på dem for hvad nu hvis den person er sød nok.
du kan også skrive til dine venner fx. jeg har en ven vi går dog ikke på samme skole men holder stadig kontakten så prøv at holde kontakten.

  • Pigen der overvæger at skifte skole, Pige, 11 år

Du skal overhoved ikke være nervøse, jeg har flyttet mange gang og så længe du tager den med ro og bare er der selv skal det hele nok gå held og lykke.

  • pigen med mange skoler..., Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat