Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole skift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det virkelig nederen, at du er blevet mobbet, og faktisk slet ikke i orden, men jeg tror du skal se det som en positiv ting, at du kan starte på en frisk, hvor Inge kender dig, og de kan lære dig af kende lige på den måde du har lyst til at de skal kende dig. Jeg tror nogengange, hvis man er blevet mobbet, kan man være fanget i sin ejen boble og tro at hele verden hader en, men folk der ikke har kendt dig hele livet eller ved hvad din baggrund er. Kan se den side af dig som du vil have de skal se ( vær dig selv self) men hvis nogen har et problem! Så det ikke dem du skal hænge ud med!❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa Pige På 13 År
Jeg er lige flyttet skole efter sommerferien, og jeg syntes at det var lidt akavet i starten, men efter lidt tid så begyndte jeg at vænne mig til mine nye venner, og jeg tænkte ikke så meget på det gamle sted. Det er bare at få det overstået, og være frisk overfor nye mennesker, og bare prøv dig lidt frem indtil du finder den helt rigtige ven!

  • Dreng, Dreng, 13 år

Hejsa
Jeg er også flyttet skole efter vi havde købte et nyt hus i andet sted. Jeg er også anderledes og snakker andet sprog. I Danmark har man rettigheder til at sige sit egen mening. Vi er allesammen sammen indeni men ikke udenfor.

  • Dreng På 11 År, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat