Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole problemer

Hej

Jeg har det ikke så godt i skolen

Har fåret lov til at skifte skole af min mor

Hun siger at jeg skal bestemme mig om jeg vil inden Jeg starter i 5 klasse

min beste ven går på skolen

hun er den eneste som er sød mod mig

Jeg vil gerne skifte skole men jeg er bange for at vi mister kontakten

Og jeg aldrig ser hinde

hvad skal jeg gører

Kh pige 11år

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej. jeg syntes du skal skifte skole vis du ikke har det godt. dig og din bedste ven vil stadig være bedste venner. I kunne FX. lave en bestemt dag hvor i facetimer eller i skriver være anden dag. Du skal ikke være bange for at skifte skole. du for det sikkert virkelig godt på den anden skole og for nye venner.

  • E12, Pige, 12 år

Hej
Jeg synes bestemt at du skal skifte skole hvis du ikke har det godt der. Jeg skiftede selv skole for et halv år siden pga. mobning, men jeg snakker stadig med min bedste veninde fra den gamle klasse. Vi snakker ikke lide så ofte som vi plejede, men vi har ikke mistet kontakten helt. Nu ved jeg jo ikke hvordan du har det svært i forhold til skolen, men man kan jo altid få nogen nye venner på den nye skole, og det behøver ikke at betyde at du ikke kan være venner med din bedste ven fra din gamle skole. Jeg håber at du kunne bruge mit svar, men hvis ikke er det også helt okay. Jeg håber at du får det godt uanset hvad 🙂

  • Anonym, 12 år

Hej

Jeg flyttede også skole i slutningen af 4. klasse. Og var så bange for, at miste kontakten til min veninde. Men nu går jeg i 6. klasse og vi er stadig gode veninder. Skriv eller ring til hende nogle gange, og spørg om i skal lave noget sammen.

Håber at det kunne hjælpe:)

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat