Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole luk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har flyttet skole 3 gange og det er selfølgelig vildt ærgerligt og nederen at din skole er lukket men selvom at det er svært jeg er sikker på at du finder en skole som du falder godt på plads på og få nogle gode venner<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey

Bare fordi du ikke går på samme skole som dine venner kan i jo godt skrive sammen og måske hænge ud.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Prøv at holde kontakt med dine venner. Enten over telefonen eller aftal en legeaftale en gang imellem. Det lyder pisse hårdt så husk at snakke med nogen om det. Hvis du virkelig vil ud med det hele uden at nogen skal begynde at belære dig kan du skrive det ned i en bog eller måske tegne det. Man skal ikke holde sine følelser gemt når man går gennem noget hårdt. Så bliver det bare endnu værre.

Hjælp dig selv med at komme videre. Gennem hele livet må man sige farvel til ting man elsker og det er pisse uretfærdigt men man må prøve at holde hovedet højt <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat