Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skole

hej

jeg er en pige på 13

der har det meget svært på den skole jeg går på nu..

Jeg har ingen venner og har det svært hjemme,

derfor overvejer jeg, at sprøger om jeg kan flytte skole..

Men føler det er for tidligt og gi op på den skole

da jeg kun har gået der siden august

er det for tidligt og gi op?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på præcis samme måde men har godt nok gået på min skole siden jeg var 6 år så ja men NEJ DET ER EJ DU SKAL VÆK FRA ALLE DE IDIOTER<3 hav det godt💗

  • Pige på 11, Pige, 11 år

nej har det prasis som dig hvis det er det du har brug for så spøger dine foreltra

  • Mathilde, Pige, 15 år

Hej søde. Jeg syntes, du skal snakke med dine forældre om det, og se hvad de syntes. Det er vigtigt, at du har det godt! Og hvis du ikke har det godt på din skole, er det måske en god ide at overveje at flytte. Pisse sejt at du skriver til børnetelefonen. Jeg er stolt af dig. Og husk at du ikke er alene om det, det hele skal nok gå!

Jeg ønsker dig alt godt fremover<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat