Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ville prøve den nye skole ud og holde kontakten med dine venner og se hvordan det går.

  • Anonym, 11 år

prøv at tal med dine gamle venner om det, måske skule du prøve at gå på prøve uge derude, tit husker man nemlig tingene bedre end de i virkeligheden er og så bliver du måske bare skuffet, prøv at tal med dine nye venner også om hvad de tænker om det.
held og lykke

  • pelle, Dreng, 12 år

ja at prøve den nye skole lyder godt, men hvis din gamle skole ikke er langt væk og du alligevel savner dem ville det være en god ide. Jeg ville nok vælge den gamle skole, men måske er det også megetgodt at prøve noget ny. Tit når man prøver nye ting eller folk vil have en til at gøre de,t så kan det også være fordi de måske tænker du for det bedre der. Det kan også godt være at det er det men du bare ik ved det endnu. Tag bussen hen til din gamle skole for at sige hej til dem og være lidt sammen med dem og så har du ligesom flere muligheder. så kan du også tage en bedre beslutning, nu hvor du ved hvad der er bedst både venner og skole mæssigt og så kan du tage den beslutning eller så har du bare helt glemt hvordan det var i den gamle skole. jeg har også haft en del kamerratter som er kommet ny i min klasse også fundet ud af at det alligevel ikke var der de skulle være

men held og lykke og bare tag det roligt så skal du nok finde ud af hvad der er bedst

  • anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat