Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole

Hej

Jeg er en pige på 10 snart 11,

men jeg vil virklig gerne skifte skole

for jeg har det virklig dårligt.

Men jeg kan ikke overtale

mine forældre til det

har i en ide til at få overtalt dem

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg syntes at du skal snakke grundig med dine forræder om vor dårligt du har det i skolen. Vis det ikke virker syntes jeg at du skal sige det til din skolelærer og måske kan du få en løsning på det.
Ønsker alt det beste❤️

  • Pige 10 år, Pige, 10 år

Jeg syntes du skal sætte dig ned med dine forældre og sige hvorfor du gerne vil stoppe.
Det kan jo være at dine forældre kan snakke med din lære og så kan i sammen finde ud af hvad problemet er og hvordan i skal løse det. For selvfølgelig skal du være tryg med at gå i skole!
Håber du får det løst❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat