Gratis

anonymt

24/7

Brev

Skifte skole

Hej jeg er en pige på 14.

Jeg vil gerne skifte skole,

men jeg ved ikke hvordan

jeg skal fortælle det til mine forældre,

eller hvad jeg skal sige til dem,

og om de vil forstå det,

og hvorfor jeg gerne vil skifte til en ny skole.

Jeg håber at i vil hjælpe

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Hvis det gør dig på synes jeg det vigtigt at du tager den snak med dine forældre.

Nu nævner du ingen specifik grund til at flytte. Men hvis du forklare årsagen til dem skal de nok lytte om det så gælder om mobning, dårligt klassemiljø, eller ensomhed så tror jeg de vil tage det til efterretning og prøve at hjælpe dig bedst muligt. De fleste forældre vil nok stå i en situation hvor transport er problemet. Så du kunne jo prøve at komme op med nogen forslag til dem omkring nærliggende skoler som du evt. kunne starte på

En god ide kunne også være at snakke til en lærer eller lign om de ting der er grunden til at du overvejer skoleskift.

Held og lykke 🙂

  • x, 18 år

Hej
jeg synes du skal prøve at forklare dine forældre hvorfor du gerne vil skifte skole, og måske du allerede har nogen skoler i tanken så kunne du måske vise dem skolen, på billede eller fortælle dem hvad du har læst om det. Alle fortjener at have det godt i skolen, så jeg synes at du skal snakke med dem om det.
Held og lykke med det hele, jeg tror på dig.

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat