Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg skifte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har os skiftet skole jeg gjorde i slutning af 2 anden klasse og jeg går i 7 nu
Jeg sunes du skal giv det en chance
Men held og lykke

  • Annyom, 14 år

Jeg synes du skal skifte har selv gjort det og det var nok noget af det bedste jeg har gjort i hele mit liv

  • Mig, Dreng, 14 år

For ikke så lang tid siden overvejede jeg rigtig meget at flytte skole. De personer der gjorde at jeg ikke havde det godt på min skole flyttede så selv skole. Det gjorde at jeg gav skolen en chance til selvom det stadig ikke var perfekt.

Når den anden skole først starter i 7 kan det være du kan nå at føle dig bedre tilpas.
Hvis det er de andre i klassen der gør dig utilpas kan du måske prøve at være sammen med dem i sommerferien og prøve at blive tættere med dem?

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat