Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg skifte skole?

Hej børnetelefonen.

Jeg har gået og tænkt lidt over

hvorvidt jeg skal skifte skole eller ej.

Jeg har venner,

det er slet ikke det,

jeg synes bare at jeg har brug for

at der sker noget nyt.

Så jeg har overvejet om jeg skal skifte skole.

Kan i hjælpe?

13 år
Svar fra andre

Børn

Hej….

Det er altid rart og prøve noget nyt.
Hvis det er gået galt på den gamle skole så er det jo altid fedt at komme til en ny,
hvor ingen ved noget eller kender dig.
gode venner kan man jo altid bruge så nogle gange er det også bedst at få nogle nye.
For man kan aldrig få for mange gode venner<3

  • Kristensen, Pige, 13 år

Jeg kan godt forstå det er noget du går og undre dig over. Jeg ville nok spørge mig selv om vad der gør at jeg syntes der skulle ske noget nyt. Det kan jo altid være man bare bliver træt af den samme rutine. Jeg ville nok også spørge mig selv om jeg var villig til at starte forfra og risikere at miste mine nuværende venner. Jeg syntes du altså føst skal tale med dine forældre om det og hvad de selv syntes. Jeg syntes også du føst skal besøg nogen skoler og finde en hvor der er andre der intereser sig for de samme ting som dig. Jeg har selv oplevet at jeg hade løst til at skifte skole men da jeg så var ude for at besøge andre skoler ende jeg med at ikke have løst til at skifte for der var ikke særlige mange børn der hade samme intereser som mig.💟💜

  • 💟💜, Pige, 13 år

hvis du kan lide tanken om at gå på en anden skole og at du kunne se dig selv på anden skole synes jeg klart at du skulle tage og gøre det og hvis det skulle blive helt forfærdeligt så kan du jo bare flytte tilbage
JUST DO IT

  • nice tøs, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat