Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg skifte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved ikke om det er en mulighed for dig og om der er plads men prøv evt. en privatskole. Jeg fik glæden ved at gå i skole tilbage ved at skifte til en privatskole. På min gamle skole var der også altid larm og ballade og ingen havde respekt for lærerne. Det var ikke in at lave lektier og jeg blev drillet når jeg gjorde noget ud at mine lektier og rakte hånden op i timen. Og nu skal jeg jo passe på hvad jeg siger men der var nogen, ja altså nogen bestemte drenge i klassen som førte an (perhaps you can guess…) På min nye skole er mobning forbudt og man skal lave sine lektier og alle prøver at gøre deres bedste. Der er respekt for lærerne og ro i timerne. Jeg elsker det.

  • anonym, Pige, 14 år

Jeg går også på privat skole
Og selfølgelig har vi ogs lidt larm men det irritere mig ikk for det på en måde også hyggeligt men der er respekt og kan sagten være ro når der er brug for det men det med at bagtale hinanden tror jeg de fleste vil gøre i min gruppe snakker de ogs nogen gange grimt om nogen men så lytter jeg bare i stedet for at deltage

  • Hej med dig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat