Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg flytte skole Igen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Hvis du føler du vil flytte tilbage til din gamle skole, så burde du da gøre det. Specielt hvis det kan gøre din hverdag lettere end den er nu. Og siden de gamle problemer burde være væk nu, og at du ikke føler at du har det fantastisk i din nuværende klasse, så burde du altså flytte tilbage. Og personligt vil jeg ikke synes det ville være mærkeligt, at en tidligere elev flytter tilbage. Så – tal med dine forældre omkring det, og flyt tilbage hvis det er det du vil.
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej dig <3

Det lyder som om, at det er det helt rigtige at gøre!
Jeg synes selvfølgelig at du skal vende det med dine forældre.
Men det lyder virkelig som om, at du inden i gerne vil. Og din rigtige gode veninde gjorde det jo også, og hun er der for dig!

Lidt dårligt svar, men håber du kunne bruge det 🙂

  • anonym, Pige, 14 år

Hejj
Jeg synedes ikke det er mærkeligt at flytte tilbage. Min veninde har selv gjordt det. Men jeg synedes du skal flytte til den skole du føler dig tilpas i. Du har 2 år tilbage så du færdig med folkeskole. Men du skal og også nyde de år. Så flyt til den skole du føler dig tilpas i og det er ikke mærkeligt

  • Salma, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat