Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

SKAL JEG FLYTTE SKOLE??😭✋

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

heeeey søøøødeeee…
prøv at sætte dig lige så stille ned, og tænk så ved du det om et par dage. Har ogsp selv skulle træffe en sådan beslutning. Valgte at blive på min skole, men træf dit eget valg, det er mit råd.
Kh Mig der ved hvad du går igennem 🙂

  • Mig, Pige, 14 år

Heyyy søde skat ! Hvis det er du har mest lyst til at flytte så synes jeg at du skal gøre det! Du så sej!

  • Sara, 14 år

hej jeg er selv flytte skole og jeg kan godt forstå hvorfor du er i tvivl men når jeg læser det du har skrevet lyder det som om at den anden skole er virkelig god og vil kunne give dig meget mere end den du går på nu, og så kan jeg sige at bare fordi man flytter skole mister man ikke sine venner og hvis du vælger at flytte skole så har jeg et træk til dig mød op med et smil og snak med din side makker

håber jeg kunne hjælpe

  • F K, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat