Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seriøst?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

!Du må ik få hende til at ændre mening! fordi det er aldrig rart at have en veninde der er bekymret for sig selv og ik vil have man gør det bedste for én selv. Jeg sys ik du behøves at være bekymret. Altså min bedste veninde skiftede skole i 1kl og vi er stadig ligesom Yin og Yan, og jeg skiftede skole lige inden corona shit. Altså bare fordi hun skifter skole betyder det ik ligefrem at i ik kan være bedste veninder længere (når det sker) selvom hun mby ville få andre veninder på sin nye skole.
Man skifter ik sine veninder som man gør med undertøj – i vil sikkert altid være bedste veninder, hvis i self husker at pleje jeres venskab ligesom en plante:)
Tm – trust me 🙂

  • dat's me u dun kno, Pige, 13 år

Det er mega ærgeligt, men synes du skal prøve at se åbent på de to andre du er sammen med, eller en hel anden fra klassen. Måske har hende der går dig på nerverne det bare lidt svært for tiden. Synes i skal prøve at være sammen efter skole osv og blive tætte, men husk ikke at holde din anden veninde udenfor, man kan sagtens være venner med en fra en anden skole, og måske ses i igen fx på gymnasium eller noget.

  • skrt, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat