Brev

savner veninde

hej jeg er en pige på 12 år

min bedste veninde har flyttet skole og jeg savner hende.

mine andre venner bag taler hende fordi de synes hun er meget flabet efter hun har flyttet skole.

jeg synes at hun er lidt men det har hun altid været.

vi går til ballet sammen og der plejer vi og komme hjem til hindanden

men hun vil gerne stoppe og så mister vi helt kontakt.

hvad skal jeg gøre for og holde kontakten.

mvh pigen på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej
jeg har selv en ven men hun bor i Grønland
jeg savner henne så maget
jeg skriver ikke så maget mere men vi er stadig bff

  • isabelle, Dreng, 13 år

Du kan prøve og ring og skrive med hine

  • Anonym, Pige, 11 år

En af mine bedste veninder bor i nordjyllan (5 timer i bil væk) men vi hygger os rigtig meget når vi er sammen. Vores forældre er venner og vi har lidt en tradition med at se hinanden i ferierne.

Prøv at lav en tradition med hende om måske at hygge hjemme hos en af jer sidste fredag i måneden eller sådan noget😊 Du kunne også spørge om hun havde lyst til at gå til noget andet med dig.

Håber du kunne bruge det til noget🥰

  • Pige anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat