Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savner det gamle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige jeg tænker at du bare skal give det lidt tid så du kan falde til😘

  • Du er perfekt, Pige, 17 år

Hej 11 årige pige. Du tror mig nok ikke men jeg har haft næsten præcis den samme oplevelse som dig!!😱😊
Da jeg gik i 3 klasse skulle jeg også skifte skole. Jeg var meget foran i timerne på min gamle skole (hvilket også var en af grundene til at jeg skiftede skole) Da jeg så kom til min nuværende skole var alt pludselig anderledes. Jeg følte mig forkert og dårlig i timerne selvom de andre var søde ved mig. Vi skulle fx have nationaletest i matematik en uge efter jeg startede. Jeg havde ALDRIG prøvet at lave en test og at få lektier for på min gamle skole så det gik ikke specielt godt😅
Jeg følte mig virkelig dårlige og ville gerne tilbage til min gamle skole.
Det tog mig lang tid at falde til men i dag er jeg rigtig glad får at jeg skiftede skole. Det er altid hårdt med ændringer i starten men jeg ved at du nok skal komme igennem det!!
Jeg snakkede rigtig meget med min bedste veninde fra min gamle klasse som også havde prøvet at skifte skole og vidste hvordan jeg havde det. Så hvis du kender nogle der har skiftet skole kan du jo prøve at snakke med dem.
Jeg håber at du kunne bruger mit lidt lange svar og at du ender med at falde godt til på din nye skole.
Ps matematik er altså og bare mega svært nogle gange😂

  • Pige i 6 klasse som har prøvet det samme, 12 år

Tro mig sådan er det altid i starten. Og du kan jo stadig ses med dine venner og veninder.
og snak med en du tryg ved. Det hjælper altid at snakke med nogen om ens følelser❤

  • pige🥰, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat