Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!

Hej…

Jeg går en mega dårlig klasse

de larmer kommer med dårlig komentar

og der er bare genaralt meget drama og slås kampe

det er mega træls og jeg ved ikke

om jeg skal skifte skole

fordi jeg jo har meget gode venner

på den skole jeg går på nu

Hvad skal jeg gør??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej,

Det lyder virkelig hårdt, det du går igennem. Jeg har selv været i en lignende situation, og valgte at skifte skole. Det var mere roligt der, og jeg kunne lære meget nemmere. Jeg synes, du burde tale med dine forældre eller en anden, du stoler på, om det. Det kan også være en god idé at tale med din lærer om det.

Håber mit eller andres svar kan hjælpe dig!

  • Sky, Dreng, 16 år

Hej med dig,
Jeg forstår godt dit dilemma. På den ene måde er det virkelig træls at folk larmer og kommer med dårlige kommentare, men på den anden side har du en masse gode venner.
Tro mig, jeg har selv prøvet det. Mit bedste råd til dig ville være at starte ud med at snakke med dine forældre om det. Du kan eventuelt få dem til at snakke med dine lærere om at du synes at dine klassekammerater forstyrrer undervisningen og at de kommer med dårlige kommentarer. Hvis det ikke hjælper og du selv synes det er en god ide, kunne skoleskift være en mulighed. Men husk at det er en meget stor beslutning og du nok skal gå og overveje det i lidt tid, om det er det værd <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejsa
Ja min klasse var også lidt sådan da jeg var din alder.
Vi havde mega meget drama og for det meste var det bare helt ligegyldigt.
Hvis det er sådan at det slet ikke er til at være i synes jeg du skulle flytte.
Men du siger jo også at du har gode venner der.
Så måske kunne du snakke med dine forældre om det eller lærerne om hvad der forgår i din klasse.
Det er lærernes ansvar at løse konflikter i klassen så derfor synes jeg du først burde tale med dem om hvordan du har det med det.
Men jeg synes du lige skulle overveje det lidt mere og se om det ikke kunne blive bedre efter lærerne måske har gjort noget ved det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat