Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Privatskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige,11 år!

Jeg går ikke på en privat skole, men jeg ved at alle kan falde på rette plads i sådan en skole, da lærerne passer lidt “bedre” på eleverne. Hvis man samligner det med min skole er der ikke den store forskel, forældrene har bare knap så meget “magt” over klassen, da de jo ikke kan være lidt med til at bestemme undervisningerne. På min skole skal alle ihvertfald have det godt! For en skole er ikke bare et sted man går hen og lærer noget i. Næ nej i en skole skal man føle sig tilpas, med venskaber osv…
Tror nok det skal gå på din nye skole, hvis ikke kan du jo altid prøve på en ny skole også selvom det kan være svært.
Mit bedste råd til dig vil nok være bla. At snakke om intereser (Måske havde dig en anden noget tilfælles?).

Håber mit svar kunne hjælpe!
Hilsen: I.Aa.L

  • I.Aa.L, Pige, 11 år

Hej det er mig pigen jeg vil bare lige sige tusind tak til alle jer der har skrevet noget i er virkelig søde nu hved jeg at jeg skal starte på privat skole igen tusind tak😊❤️

  • Lou, Pige, 11 år

Hej jeg går på privat skole
Hver klar på flere lektier😇Mange flere.
Men ellers er det fedt🤩

  • Maria, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat