Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

overvejer at skifte skole

hey

jeg er en pige på 14

jeg overvejer lidt om

jeg burde skifter skole

jeg føler virkelig pigerne i min klasse er toxic

de gider heller ik rigtig snakke til mig

og drengende de er bare sygt umodne

overvejer det lidt

hvad syntes i?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at sige det til dine forældre. Jeg er sikker på, at de vil gøre alt for at hjælpe <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Der er ingen grund til at være et sted man ikke kan lide. Jeg hadet også min gamle klasse og derfor skiftede jeg til den klasse min fætter går i og det var en god beslutning også fordi jeg allerede kendte min fætter og hans venner og pigerne er også rigtig søde.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat