Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole og populær?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Populær er i min optik og oplevelse ikke noget man bliver ved at få ny frisurer eller nyt tøj, populær er først og fremest ikke det ord man burde bruge. Jeg vil nemlig mene at popularitet handler om hvor åben du er og social aktiv. Det handler om at vise dig selv frem, og være dig selv. Dog handler det populære om ikke at være for genert, bare snak med mange, og få dig nogle tætte venner. Vigtigt tip er at være venlig over for alle. I sidste ende kan hvem som helst være populær, hvis man altså bare prøver at blive venner med alle. Dog kan det helt klart anbefales at have nogle tætte venner. For man vil aldrig ende i den situation at man har “fake friends”

  • Anonym, Dreng, 18 år

Vær åben og smilende. Gå i flot tøj.
Prøv med krøller og glat hår.

  • Anonym, Pige, 14 år

Du skal være dig selv.
Ik tænk så meget på at skulle være den populære, seje eller hvad end du tænker på.
Har selv haft de tanker engang, var ikke mig selv og det har endt med at gøre mig rigtig usikker på den jeg er.
Det kqn godt være det ser fedt ud at være blandt de populære, men jeg tror faktisk at det er meget federe at være “upopulær”. Så skal man ikke hele tiden leve op til noget.
Du skal heller ikke ændre dit udsende for at blive populær, du er 100% smuk som du er og god nok som du er.

Håber du får en god start❤️

  • :), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat